Betyáros Világ

„Egyre többünk számára válik világossá, ez az, ami várhat ránk. És ha élni akarunk egy alapjaiban megváltozó világban, akkor szükségünk lesz olyan erényekre is, mint a betyárbecsület.

Miért Betyáros Világ?

Az elmúlt évek során rengeteg információ áramlott át rajtam, és ez amekkora ajándék, akkora teher. Levonva hát a tanulságot, hogy nyugodt szívvel nem kelthetek illúziókat senkiben, döntöttem úgy, hogy legfontosabb célommá ezeknek az ismereteknek a megosztását teszem. Mert ugye hát néhány dolgot tudunk, de amiről nem tudjuk, hogy fogalmunk sincs róla… no, azon ismeretek tárháza végtelen. Mégis, amiben a legnagyobb hiányosságot tapasztaltam meg az embereknél, az az összefüggések megértése.

Ezért született meg a Betyáros Világ, hiszen egyre többünk számára válik világossá… pontosan ez az, ami várhat ránk. És ha élni akarunk egy felismerhetetlenségig megváltozó világban, akkor szükségünk lesz olyan erényekre is, mint a betyárbecsület.

Így aztán amiben a Betyáros Világ valóban segíthet, az a belső felkészülés. Foglalkozni a kérdéssel, megismerni a tényeket, elfogadni a változást. Hiszen ez már a kihívás megértésének is előfeltétele. A tudatosulás útján, pedig az lesz az első lépés
SBB